Rejtett klimatizálás Rovigo egy történelmi épületében

Az olasz település óvárosában egy Tekno Point ELFO levegő-levegő hőszivattyús rejtett kültéri egységgel rendelkező dual (multisplit) klímaberendezés került beszerelésre.
Az ELFO DUAL gép telepítése egy történelmi épületben Rovigo központjában, ahol nem lehet felszerelni semmilyen típusú kondenzátort.
Klimatizálhatunk azokon a helyeken is, ahol a légkondícionáló berendezés kültéri egysége nem jelenhet meg a homlokzaton, vagy egyszerűen csak nem szeretnénk rontani az esztétikai összképen.
Az elrejtés előnyeit védett műemléképületeknél, történelmi városközpontokban, igényes építészeti megoldásoknál maximálisan ki tudjuk használni:


Az ELFO mono és multi rendszer, hőszivattyús berendezés hűti, fűti és páramentesíti a lakásokat, irodákat és üzlethelyiségeket azokban a városrészekben, ahol nem engedélyezett a homlokzaton elhelyezett kültéri egység. Kompakt, csendes és hatékony, diszkréten illeszkedik az épületen belüli környezethez. Légcsatornázható, oldalfali, konzolos vagy kazettás beltéri egységekkel párosítható.

Image

A Tekno Point több, mint 27 éve részt vesz a magyar piacon. Cégünk kivitelezéssel és kereskedelemmel áll megrendelői rendelkezésére. Hatalmas raktárkészlettel, bemutatóteremmel és saját szervizzel rendelkezünk.

Kapcsolat

Legutóbbi bejegyzések

Maradj velünk kapcsolatban!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig értesülj híreinkről, érdekességekről és legújabb akcióinkról!
© 2023. Tekno Point Klíma Kft.