Múzeum rejtett klimatizálása Amszterdamban

A holland Stedelijk múzeum klimatizálása Tekno Point IDRA vízhűtéses légkondicionáló berendezéssel. Mivel több terembe is került beltéri egység, így a Multisplit berendezésre volt szükség.
Az IDRA multi telepítése egy tekintélyes művészeti múzeumban Amszterdam közelében.

Megteremtjük az ideális klímát a történelem egyik legfontosabb szereplője számára is. Kitalálja, kiről van szó? :)
Klimatizálhatunk azokon a helyeken is, ahol a légkondícionáló berendezés kültéri egysége nem jelenhet meg a homlokzaton, vagy egyszerűen csak nem szeretnénk rontani az esztétikai összképen.
Az elrejtés előnyeit védett műemléképületeknél, történelmi városközpontokban, igényes építészeti megoldásoknál maximálisan ki tudjuk használni:


Az IDRA egy korszerű vízhűtéses klímaberendezés, amely használható lakóházaknál, műemléképületeknél és történelmi építményeknél. Fejlett elektronika, a speciális DC Inverter kompresszorok garantálják a csendes működést. Az energiafogyasztás 40-50%-al alacsonyabb, mint a kereskedelemben kapható más termékeknél. Csatlakoztatható hagyományos víz rendszerhez vagy már meglévő folyadékhűtő rendszerhez.

Image

A Tekno Point több, mint 27 éve részt vesz a magyar piacon. Cégünk kivitelezéssel és kereskedelemmel áll megrendelői rendelkezésére. Hatalmas raktárkészlettel, bemutatóteremmel és saját szervizzel rendelkezünk.

Kapcsolat

Legutóbbi bejegyzések

Maradj velünk kapcsolatban!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig értesülj híreinkről, érdekességekről és legújabb akcióinkról!
© 2023. Tekno Point Klíma Kft.