Rejtett klimatizálás Bologna centrumában

A város történelmi központjában található épületbe az új IDRA Next került beszerelésre. A multisplites rejtett klímának köszönhetően 4db beltéri egységet tud működtetni a lakásban.
Bologna történelmi központjában, egy nagy lakásban, amelyet az önkormányzat műemlékvédelmi épületként tart számon, elvégezték az IDRA Next multisplit telepítését, abban a változatban, amelyhez akár 4 beltéri egységet is lehet csatlakoztatni egyszerre.
Az épület esztétikájára vonatkozó előírások miatt nem lehetett szokásos légkondicionálót felszerelni, és a tulajdonosok a helyi szerelőkkel végzett többszöri próbálkozás után úgy döntöttek, hogy kapcsolatba lépnek a Tekno Pointtal, akik azonnal megtalálták a megoldást a légkondicionálás speciális igényekhez kialakítva, kültéri egység nélkül.

Ennek az elegáns és tágas apartmannak az IDRA multisplit verzióját telepítették a fürdőszobába; kompakt és csendes, és ki lehetett használni egy korábban nem használt teret.
A telepítés gyors és egyszerű volt, mivel nem szükségesek további lyukak a kondenzátor elvezetésére, amelyet a mosogató szifonjára szállítottak. A klímaszerelők professzionalizmusának köszönhetően a telepítés tökéletesen zajlott, így szinte semmilyen látható nyom nem maradt a beszerelés után, a falak is ugyanolyan színűre lettek visszafestve.


Az IDRA egy korszerű vízhűtéses klímaberendezés, amely használható lakóházaknál, műemléképületeknél és történelmi építményeknél. Fejlett elektronika, a speciális DC Inverter kompresszorok garantálják a csendes működést. Az energiafogyasztás 40-50%-al alacsonyabb, mint a kereskedelemben kapható más termékeknél. Csatlakoztatható hagyományos víz rendszerhez vagy már meglévő folyadékhűtő rendszerhez.

Image

A Tekno Point több, mint 27 éve részt vesz a magyar piacon. Cégünk kivitelezéssel és kereskedelemmel áll megrendelői rendelkezésére. Hatalmas raktárkészlettel, bemutatóteremmel és saját szervizzel rendelkezünk.

Kapcsolat

Legutóbbi bejegyzések

Maradj velünk kapcsolatban!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig értesülj híreinkről, érdekességekről és legújabb akcióinkról!
© 2023. Tekno Point Klíma Kft.