OPTIMUM3 hőszivattyú telepítése Marseille külvárosában

Az újépítésű házba Tekno Point hőszivattyú berendezés került. Az OPTIMUM3 3 az 1-ben hőszivattyú: hűtésre, fűtésre és használati melegvíz előállításra alkalmazható.
Csendes, kis méretű, fűtésre, légkondicionálásra és 55 ° C-ig használati melegvíz készítésére alkalmazható.
Az OPTIMUM3-at a franciaországi Marseille külvárosában, pontosan Carry-le-Rouetbe telepítették. Ebben az kontextusban a rácsot a ház hátulsó részébe telepítették.
Etienne, a tulajdonos azt mondta: "Megoldódott a légkondicionálás problémája anélkül, hogy romlott volna a ház esztétikája. Éves villamosenergia-számlám kevesebb, mint 600 euró fűtésre és melegvízre (215 m²). A pincébe épített hőszivattyúmat diszkrétnek tartom, csendes, és ezen felül az az előnye, hogy bent a házban védett a tengeri sótól.


Láthatatlan, csendes és kompakt. A hőszivattyú, amely garantálja a nagy teljesítményt, esztétikai behatás nélkül. 3 az 1-ben, kompakt megoldás: fűtéshez, kondicionáláshoz használati meleg víz előállításához (akár 55°C-ig).

Az OPTIMUM különféle konfigurációkban csatlakoztatható: külső kazánhoz fűtéshez/hűtéshez technikai vízzel közvetlen tágulási tartályon keresztül vagy padlórendszerhez. Használati melegvíz előállítás integrált tartállyal. Napelemes rendszerrel kombinálható.

Image

A Tekno Point több, mint 27 éve részt vesz a magyar piacon. Cégünk kivitelezéssel és kereskedelemmel áll megrendelői rendelkezésére. Hatalmas raktárkészlettel, bemutatóteremmel és saját szervizzel rendelkezünk.

Kapcsolat

Legutóbbi bejegyzések

Maradj velünk kapcsolatban!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig értesülj híreinkről, érdekességekről és legújabb akcióinkról!
© 2023. Tekno Point Klíma Kft.