Rejtett klimatizálás Treviso belvárosában

Az olasz város történelmi központjában található lakásban egy Tekno Point IDRA levegő-víz hőszivattyús rejtett kültéri egységgel rendelkező klímaberendezés került telepítésre.
IDRA rendszer telepítése - osztott lakóépület apartmanjába Treviso központjában.

Az ezen a területen hatályos jogszabályok nem teszik lehetővé semmiféle külső ventilátor, kültéri egység elhelyezését, annak érdekében, hogy ne torzítsák el a történelmi épület ősi és értékes falait.
A Tekno Point megoldásával könnyen megoldható a probléma, az IDRA telepítése egy vízkondenzációs gép meglétét jelenti, amelynek nincs kültéri egysége, és a házba úgy van felszerelve, mint egy normál háztartási készülék.


Az IDRA egy korszerű vízhűtéses klímaberendezés, amely használható lakóházaknál, műemléképületeknél és történelmi építményeknél. Fejlett elektronika, a speciális DC Inverter kompresszorok garantálják a csendes működést. Az energiafogyasztás 40-50%-al alacsonyabb, mint a kereskedelemben kapható más termékeknél. Csatlakoztatható hagyományos víz rendszerhez vagy már meglévő folyadékhűtő rendszerhez.

Image

A Tekno Point több, mint 27 éve részt vesz a magyar piacon. Cégünk kivitelezéssel és kereskedelemmel áll megrendelői rendelkezésére. Hatalmas raktárkészlettel, bemutatóteremmel és saját szervizzel rendelkezünk.

Kapcsolat

Legutóbbi bejegyzések

Maradj velünk kapcsolatban!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig értesülj híreinkről, érdekességekről és legújabb akcióinkról!
© 2023. Tekno Point Klíma Kft.