Rejtett klimatizálás a rotterdami városközpontban

A holland város központjában, egy nagy történelmi épület tetőterén lévő lakásba érthető okokból a helyi önkormányzat nem tette lehetővé a kültéri egységek telepítésének szabadságát. A Tekno Point két IDRA géppel, a levegő-víz hőszivattyús klímával biztosította a megfelelő megoldást a környezet légkondicionálására.
Az IDRA egy egyszerű vízrendszerhez csatlakoztatva képes egy teljes házat vagy különálló helyiségeket hűteni nyáron és télen melegíteni, még akkor is, ha különböző hőmérsékletek vannak egyidejűleg.
Ebben az esetben az IDRA-t egy műszaki helyiségbe telepítették, de kis mérete és extrém halk működése miatt konyhaszekrénybe vagy egy ház tetőtérébe telepíthető, a lényeg, hogy csatlakoztatva legyen a vízvezetékhez.
A beltéri egységek nagy választékának köszönhetően sokféle megoldás szóba jöhet a légcsatornázható, kazettás vagy akár a padlókonzolos egységeken keresztül történő légkondicionálás esetén.


Az IDRA egy korszerű vízhűtéses klímaberendezés, amely használható lakóházaknál, műemléképületeknél és történelmi építményeknél. Fejlett elektronika, a speciális DC Inverter kompresszorok garantálják a csendes működést. Az energiafogyasztás 40-50%-al alacsonyabb, mint a kereskedelemben kapható más termékeknél. Csatlakoztatható hagyományos víz rendszerhez vagy már meglévő folyadékhűtő rendszerhez.

Image

A Tekno Point több, mint 27 éve részt vesz a magyar piacon. Cégünk kivitelezéssel és kereskedelemmel áll megrendelői rendelkezésére. Hatalmas raktárkészlettel, bemutatóteremmel és saját szervizzel rendelkezünk.

Kapcsolat

Legutóbbi bejegyzések

Maradj velünk kapcsolatban!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig értesülj híreinkről, érdekességekről és legújabb akcióinkról!
© 2023. Tekno Point Klíma Kft.