Rejtett klimatizálás Párizs belvárosában

Klíma telepítése Párizs központjába; az IDRA egy külső egység nélküli légkondicionáló, amelyet úgy telepíthet otthonába, mintha normál háztartási készülék lenne.
Az IDRA könnyen beszerelhető egy speciális rekeszbe, a mosókonyha tetőtérébe vagy egy műszaki helyiségbe.

Csendessége lehetővé teszi, hogy ugyanabban a helyiségben maradjon, mint ahová a berendezés van felszerelve, különösebb zaj nélküli működés jellemzi.
Klimatizálhatunk azokon a helyeken is, ahol a légkondícionáló berendezés kültéri egysége nem jelenhet meg a homlokzaton, vagy egyszerűen csak nem szeretnénk rontani az esztétikai összképen.
Az elrejtés előnyeit védett műemléképületeknél, történelmi városközpontokban, igényes építészeti megoldásoknál maximálisan ki tudjuk használni:


Az IDRA egy korszerű vízhűtéses klímaberendezés, amely használható lakóházaknál, műemléképületeknél és történelmi építményeknél. Fejlett elektronika, a speciális DC Inverter kompresszorok garantálják a csendes működést. Az energiafogyasztás 40-50%-al alacsonyabb, mint a kereskedelemben kapható más termékeknél. Csatlakoztatható hagyományos víz rendszerhez vagy már meglévő folyadékhűtő rendszerhez.

Image

A Tekno Point több, mint 27 éve részt vesz a magyar piacon. Cégünk kivitelezéssel és kereskedelemmel áll megrendelői rendelkezésére. Hatalmas raktárkészlettel, bemutatóteremmel és saját szervizzel rendelkezünk.

Kapcsolat

Legutóbbi bejegyzések

Maradj velünk kapcsolatban!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig értesülj híreinkről, érdekességekről és legújabb akcióinkról!
© 2023. Tekno Point Klíma Kft.